Пролетна колекция „Висша мода в технологиите” от HP в „Сексът и градът”

София, 20 май 2010 г. – HP отпразнува успешното представяне на пролетната си колекция “висша мода в технологиите” с анонсиране на глобално партньорство с Warner Bros. Pictures. Като част от него модните продукти на компанията ще се появят в „Сексът и градът 2”, чиято световна премиера ще бъде на 27 май в киносалоните в Ню Йорк, САЩ. От 28 май филмът ще се излъчва и в кината в България.

Сътрудничеството със световно известния филм потвърждава участието на HP в създаването на модните тенденции. С отдаденост на стила компанията вдъхновява хората по целия свят със своите модни компютри.

Когато става въпрос за сливане на мода и технологии, HP изпревари всички още с представянето на HP Mini Vivienne Tam notebook на ревюто на едноимената дизайнерка през 2008 година по време на Нюйоркската седмица на модата. Лансирането на първата в света дамска клъч чанта запали искрата на HP за модни проекти и това доведе до настоящото партньорство със „Сексът и градът 2”.

“HP все повече става марка – синоним на изключителен стил и дизайн,” коментира Виржиния Недева, Маркетинг мениджър, „Персонални системи” (PSG), HP България. „Като феномен, определящ модните тенденции „Сексът и градът 2” е естествена добавка в представянето на нашата стилната колекция компютри за сезон пролет 2010,” добавя тя.

Сара Джесика Паркър, главната актриса и един от продуцентите на филма, ще се появи в ролята на ”жената, която успява” в следващата реклама на HP “Computer is personal again”. Клипът ще е част от кампания, демострираща как технологиите стават все по-персонализирани и модерни.

Рекламата представя Паркър точно каквато е – изискана и енергична жена, която ползва компютър HP, за да се справя с разнообразните роли, които играе в живот – от това да бъде майка, дизайнер и дори филмов продуцент – и всичко това с нестихващ стил. (http://bit.ly/acfD5L)

Участието на продуктите

„Сексът и градът 2” отбелязва появата на пролетната колекция на HP, която обединява първокласни технологии и стил, изключително за жени.

HP Mini 210 Vivienne Tam Edition направи своя дебют на подиума по време на Седмицата на модата в Ню Йорк като част от колекцията на Там за Пролет 2010. Нетбукът комбинира първокласна технология в персоналните компютри и изключителния дизайн с мотиви “Butterfly Lovers” на дизайнера. Продуктът е в наличност и в България на препоръчителна цена от 949 лв. с ДДС: hp.com/bg/hpcollection.

Компютрите HP TouchSmart обединяват изискан дизайн и изключителен HD дисплей с multi-touch технология. Те станаха неотменна част от творческия процес през целия седми сезон на риалити шоуто „Project Runaway”. В ексклузивно за шоуто дизайнерско предизвикатество продуктите дадоха възможност на участниците да създадат свои проекти за шарки и мотиви на платове.

HP TouchSmart tm2 компютри са предоставени и на дизайнерите в популярното риалити ”Project Runaway”, за да им служат като дигитални падове за скициране. Благодарение на multi-touch технологията участниците нанасят с лекота всички проекти, скици и идеи, като имат на разположение неограниченото количество четки, цветове и ефекти. HP TouchSmart tm2 се предлага в партньорската мрежа на HP на препоръчителна цена от 2099 лв. с ДДС.

Коментар