Популярна ERP система вече с български сайт

Български сайт представя подробно една от най-популярните в света интегрирани системи за управление на бизнеса – Oracle JD Edwards EnterpriseOne.

ERP приложението е насочено към малки и средни по големина организации, съобщиха от ТехноЛогика, платинен партньор на Oracle.  Според критериите на Oracle, това са фирми с годишен оборот до $250 млн., т.е. почти всички компании в България могат да се възползват от утвърденото решениe.

JD Edwards EnterpriseOne е особено ефективна за сегментите строителство, минно-добивна промишленост, индустриално производство, търговия на дребно и селско стопанство. За тях системата предлага богата стандартна функционалност, която е резултат от събрания опит и добри практики в тези области при клиенти от цял свят, коментираха от ТехноЛогика.

Интересна за българските потребители е опцията за ускорено внедряване с помощта на Oracle Business Accelerators. Използването на тези инструменти може да скъси времето за внедряване до 3-4 пъти и значително да намали разходите за консултантски услуги на този етап, допълниха от компанията.

Коментар