Skype подарява безплатни телефонни разговори

Skype започва да подарява на своите потребители по един месец безплатни разговори към телефонни номера от страните-участнички на световното първенство по футбол.

Първите 100,000 човека, които искат да позвънят в една от страните, ще получат допълнителен безплатен месец за позвънявания, съобщи Tom”s Hardware.

В самата Южна Африка, където се провежда световното, Skype ще намали цените за достъп до интернет през Wi-Fi, когато потребителите плащат през неговата система Skype Access. Тарифата от 0,14 евро се редуцира до 0,05 евро за всички горещи Wi-Fi точки, обхванати в мрежата Skype Access на територията на Южна Африка.

Скаути на Skype ще присъстват на всички основни летища, от които се пътува за Южна Африка, а именно – Лондон, Амстердам, Франкфурт, Сингапур, Сидни. Те ще помагат на хората да инсталират Skype на своите мобилни телефони и ще разказват как се ползва услугата, така че да се пестят средства за разговори.

За най-заклетите футболни фенове, VoIP компанията ще пусне на своя сайт интерактивно състезание, победителите в което ще получат телевизор Panasonic с вграден скайп.

по темата: „Skype подарява безплатни телефонни разговори”

добавете коментар...

  1. Михаела

    Здравейте драги искам да ви попитам какво е това нещо да ми спирате skype иска поддръжка.Какво е това постоянно от тези дена само така прави искам да направите нещо по въпроса вие не сте активни към потребителите във скайп

Коментар