Говорим и сърфираме в интернет без ограничение с M-Tel SURF&TALK

M-Tel SURF&TALK тарифите са най-новите предложения на М-Тел, с които всеки може да разговаря и да сърфира в интернет на воля. Предимствата, които получават потребителите на новото предложение са няколко: неограничен мобилен интернет, неограничени разговори до приятелите, безплатни минути до всички мрежи в страната, а също и удобството да заплащат една обща такса за разговори и мобилен интернет.

В зависимост от индивидуалните си предпочитания, всеки клиент може да избира между три варианта на SURF&TALK пакетите – S, M и L. В зависимост от избрания „размер”, абонатът получава до 60 безплатни минути към всички мрежи и до 200 SMS и MMS съобщения.

С новите M-Tel SURF & TALK тарифи клиентите могат да използват всички възможности на своя телефон – и при трите варианта потреблението на интернет през телефона е неограничено. Неограничени са и разговорите в групата „Семейство и приятели”, в която могат да бъдат включени 5 телефонни номера.

Новите тарифни планове са изключително подходящи за активните потребители на смарт телефони, които се нуждаят от постоянна връзка – не само чрез разговори, но и чрез мобилен интернет на достъпни цени.

Коментар