Нови CR500ia и CR750ia UTM устройства от гамата на Cyberoam

Cyberoam пусна на пазара CR500ia и CR750ia UTM решения, с които предоставя необходимата сигурност на корпоративните си клиенти, предлагайки UTM устройства с отлична възврaщаемост на инвестицията.

Изключително доброто съотношение между цена и производителност се дължи на многоядрената архитектура на Cyberoam.

Това позволява на решението да поддържа предвидената производителност докато се справя и с все още непознати заплахи, което повишава нивата на сигурност.

„С интегрирането на най-новите технологии като Cloud Computing, виртуализация, WEB 2.0 ,мобилни и социални мрежи , организациите са изложени на постоянно еволюиращи заплахи и напреднали атаки, това води до постепенно отдалечаване от очакваната производителност и защита.Новото поколение UTM решение на Cyberoam е предназначено за тези компании като по този начин те могат да внедрят най-новите ИТ технолгии без да правят компромиси със своята защита и производителност.“каза г-н Абхилас Сонуеин , VP-Product Management, Cyberoam

Предлаганите решения от Cyberoam от този клас включват в себе си Extensible Security Architecture (ESA), Application Layer 7 Management, 3G/WiMAX поддръжка, проверява и подсигурява HTTPS/SSL трафика, Instant Messaging следене и контрол, следващо поколение UI, и “IPv6 Ready” Gold Logo сертификат .В допълнение вграден Active-Active режим на работа, който осигурява ефикасен и непрекъснат достъп до критичните за бизнеса приложения.

UTM Решенията на Cyberoam имат за цел не просто да Ви защитят, но и да оптимизират вашата мрежа, като по този начин се увеличава и производителността. Това се постига благодарение на уникалната Layer 8 технология , с която можете да следите и контролирате всеки един потребител в мрежата, като задавате конкретни политики с правила за достъп . Благодарение на следващото поколение уеб базиран графичен интерфейс управлението е лесно и бързо и намалява капиталовите и оперативните разходи на компанията Ви.

Коментар