Motorola пуска на пазара нова точка за достъп AP6511 за хотели

Новата „тънка” точка за достъп е разработена въз основа на най-новите безжични технологии и е предназначена за хотели, апартаменти и общежития. Модулния дизайн на Access Point 6511 позволява точката да бъде монтирана бързо и лесно. AP6511 използва категория 5/6 кабели (802.11a/b/g/n), което позволява безжичната мрежа да бъде удължена до стаите за гости, без да е необходимо допълнително окабеляване. Благодарение на своя интегриран контролер AP code, може да се оперира с над 25 точки за достъп без да е необходимо използването на RF controller. Това значително намалява инвестициите за изграждане на безжична мрежа в малките хотели, които искат да предлагат Wi-Fi услуга. AP6511 се захранва от Wi-NG операционна система, която дава възможност за включване в адаптивни, контролер-базирани мрежи за по-висока мащабируемост и централизирано управление. Точката е с ергономичен и изящен дизайн и добре се вписва във вътрешния интериор на хотела.

Днес, всеки човек, пътуващ на почивка или по бизнес, очаква от наетия хотел достъп до безжичен високоскоростен интернет. За семейства това е  достъп до игри, социални мрежи или връзка с роднини. За бизнес пътниците е важен достъпа им до електронната 85

поща и отдалечено свързване с офиса. Благодарение на новата точка за достъп хотелите вече могат да предложат качествен, високоскоростен безжичен достъп до интернет във всяка стая и всеки ъгъл на хотела, без да натоварват хотелския персонал със сложна система за монтиране, поддържане и управление.

Основни характеристики на AP6511:

– Пълна производителност по стандарт 802.11n при захранване по стандарт 802.3af

– Опростява и намалява общите разходи за инсталация, използвайки стандартно захранване по Ethernet (PoE).

– Application Support

Поддържа WMM-UAPSD и SIP Call Admission за оптимизация на VoWLAN връзката – предаване на видео и данни за 802.11 a/b/g/n клиенти.

– Security

При връзка с wireless switch AP6511 може да прилага IDS/IPS политики за сигурност конфигурирани в суйча, също така точката може да бъде конфигурирана като 24×7 сензор за Wireless IPS на Motorola AirDefense.

– Voice, Locationing, Hot Spot Access

AP6511 поддържа гласово връзка през VoWLAN услуги, като QoS, който гарантира, високо качество дори и при много едновременни VoWLAN връзки през една точка за достъп.
 

Коментар