Мусала Софт внедрява софтуер за Банка Пиреос в България

08 август, София – Мусала Софт разшири портфолиото си от клиенти в банковия сектор, печелейки доверието на Банка Пиреос. Проектът включва инсталация и поддръжка на IBM WebSphere MQ софтуер за нуждите на нововнедряваща се treasury система, гарантирайки стабилност, точност и бързина при предаването на информацията.   

През последните години Мусала Софт навлиза все по-решително във финансовия сектор на българския пазар. След изпълнени международни проекти за клиенти като Банка на Нова Зеландия, Националната Банка на Гърция, Интерамерикан, Американ Експрес и други, компанията започна да реализира успешно услуги и на местния пазар – за Банка ДСК и Банка Пиреос.

“Финансовата криза преобразява света. В момента изпълняваме и ни предстоят проекти, с които ще помогнем на клиентите си да са по-гъвкави и печеливши в така наречената “нова нормалност”.” – коментира Пламен Цеков, Вицепрезидент Бизнес Развитие на Мусала Софт.

От гледна точка на капацитет за внедряване и поддръжка на IBM технологии и софтуер, Мусала Софт е най-големият софтуерен партньор на IBM в България с над 120 технически сертификати на служители. Компанията е със статут на IBM Premier Business Partner и е оторизирана за разпространение на следните продуктови групи и услуги:

    – WebSphere Core;
    – WebSphere Business Process Management;
    – Information Management, Data Management;
    – Lotus Portals;
    – Rational;
    – Tivoli Security & Compliance Management;
    – Tivoli Automation;
    – Cognos Business Intelligence.

Коментар