Най-новият модел на Нокия – С6 – в България първо с пакетите Net&Call

София, 06 август 2010 г. – Най-новият модел на Нокиа – Nokia C6 – влиза за първи път на българския пазар в магазините на VIVACOM от днес. Моделът се предлага на цена от 249.90 лв. с всеки един от смартфон-плановете VIVACOM Net&Call. Телефонът върви под версия 9.4 на Symbian OS и разполага с 3.2" сензорен екран с резолюция 640х360 пиксела,  200 МВ вътрешна памет, QWERTY клавиатура, излизаща при страничен слайд на телефона, А-GPS, 5 MP камера с автофокус. Моделът работи в 3G мрежи и поддържа стандарта HSPA.

Тарифните планове Net&Call са насочени предимно към потребителите, които използват смартфон и искат да имат максимален брой включени услуги за минимална месечна такса. Тарифната линия предлага до 1500 МВ за сърфиране в интернет без лимит на скоростта, абсолютно свободни разговори в мобилната мрежа на VIVACOM с до 3600 минути и 3600 SMS-а и допълнително още 60 минути към другите оператори. Това означава практически неограничено сърфиране в мрежата и неограничени разговори към VIVACOM за цена от максимум 29.80 лв. на месец.

От днес влиза в сила и опростената процедура за преносимост на мобилните номера на „едно гише”. Това означава, че всеки клиент, който иска да запази своя настоящ номер, но да говори на някоя от тарифите на VIVACOM, може да направи това като заяви своето желание във всеки един от магазините на телекома. Процедурата е абсолютно безплатна и вече не включва издаването на сертификат от оператора, който клиентът иска да напусне. Това прави процесът по прехвърлянето изключително бърз и лесен и спестява на потребителите обикалянето между офисите на стария и новоизбрания мобилен оператор.

От въвеждането на услугата за преносимост на мобилните номера през 2008 г до момента VIVACOM е компанията, която има най-много постъпили клиенти в сравнение с другите два оператора.

Коментар