Микроинвест обяви революционен софтуер

Микроинвест представи първи работни екрани на “революционно”, по думите на компанията, софтуерно решение. Съвсем скоро ще бъде факт и тестовата алфа версия на Microinvest Делта Про за ограничен кръг от потребители, съобщи разработчикът.

Стъпвайки върху най-съвременни технологична платформа и архитектура, счетоводният продукт Microinvest Делта Pro ще предложи гъвкави възможности за работа, при практически неограничено натоварване, твърдят от компанията. За целта в него е бъде предвидена работа в локален режим със SQL сървър и съвместна работа през интернет.

Платформата ще позволи обединяване на работата и информацията от различни офиси в реално време, като по този начин програмният продукт ще се превърне в удобно средство както за фирми с отдалечени офиси, така и при необходимост от синхронизация на вътрешнофирмените дейности и въведените данни.

При разглеждане на първите работни екрани на Microinvest Делта Pro, веднага правят впечатление редица новости и полезни подобрения. Съчетанието на трите фактора – бързина, удобство и функционалност – превръща продукта в търсеното решение за всяка счетоводна дейност. За изпълнение на поставените задачи е предвидено вграждане на достъпни бутони, множество справки с необходима информация и най-важното – сигурност и защита на данните.

Продуктът ще запази основната част от ключовите си функции. Специално внимание ще бъде отделено на лесната редакция и въвеждане на данните, дори и при огромно натоварване. Това ще направи работата със счетоводното приложение по-бърза, оптимизирана и лесна, увериха от Микроинвест.

Напълно е обновен и дизайнът на програмата. Разработчикът е заложил на модерна визия, с приятен интерфейс, интуитивното меню и удобни бутони.

Цената на Microinvest Делта Pro все още не е обявена. Премиерата на продукта ще бъде придружена със специални предложения към клиентите и партньорите на Микроинвест.

От фирмата обещават да вземат под внимание всички бележки и насоки за подобрение на продукта. Microinvest Делта е от 10 години на пазара, като в момента има над 10 000 потребители.

Коментар