М-Тел организира най-голямото парти за годината

По случай своя 15-и рожден ден М-Тел организира най-голямото парти в България, което ще продължи цял месец – през септември лидерът на телеком пазара е подготвил кампания, чрез която да каже на милионите си клиенти „Благодарим ви!”.

Кампанията започва на 1 септември с червените конфети на М-Тел – символът на всеки голям празник е в центъра на 60-секунден телевизионен клип. В него са представени важните моменти от живота на всеки човек – първата любов, раждането на дете, професионалният успех. Във всеки един от тези моменти, когато емоциите ни „избухват” като конфети, М-Тел ни помага да съпреживеем безценните си мигове, като ги споделим със своите близки и приятели.

Рекламна агенция „Демнер, Мерличек и Бергман” са автори на концепцията за клипа. Негов режисьор е живеещият в Берлин австриец Рон Айхорн. Шведът Карл Сундберг е оператор на проекта, зад който той застава за пореден път в тандем с Рон Айхорн. Предишната реклама, която австрийският режисьор прави за М-Тел, е за дигиталната телевизия на телекома QUARTO.

Снимките за клипа са продължили два дни, като част от екипа работи почти без прекъсване в продължение на 48 часа. За кадрите в първия ден малко под Черни връх е качен дори кран.

Килограми конфети са изстреляни до близо 25 метра височина, за да оцветят в червено емоциите на главните действащи лица в различните сцени – едни от най-добрите катерачи в България Григор Ватев и Милен Братанов, популярните лица от модния подиум Меглена Христова и Гергана Малкоданска, моделите Атанас Козарев и Стилиян Златарев. Сред лицата са също живеещата в Германия актриса Марта Янева и синът на прочутия български актьор Апостол Карамитев – Момчил. От 20 години Момчил Карамитев живее и работи в чужбина. В България е по повод премиерата на документален филм за баща му и за снимките на италиански сериал, в който участва.

От малкия екран червените конфети в празничната реклама на М-Тел ще се пренесат в цялата страна, за да направят пъстри витрините на всички магазини на компанията. Там специалните изненади за клиентите на М-Тел ще продължат през целия септември. Те ще имат възможност да се сдобият с  устройства на изключително атрактивни цени, носещи марката на водещия телеком – иновативен таблет, преносим компютър, най-евтиният 3G телефон в България, GSM апарати с логото на М-Тел и много други.  

Кулминация на празненствата ще бъде безплатният мега концерт с участието на световноизвестните Енрике Иглесиас, Шугабейбс и DJ Соник, който компанията организира в София като поздрав към най-голямата общност в страната – семейството на М-Тел.

Коментар