Интраком Телеком сключи договор за 1 милион евро с полската Polkomtel

ИНТРАКОМ ТЕЛЕКОМ, част от подразделението на SITRONICS Telecommunication Solutions, подписа договор на обща стойност 1 000 000 евро с Polkomtel (PlusGSM, компания за мобилни телекомуникации в Полша) за продължаване на съществуващата SS7 система за системен мониторинг.
В допълнение към хардуера и софтуера в рамките на споразумението INTRACOM TELECOM осигури и свързаните с тях професионални услуги, включващи – освен съответните услуги за поддръжка и сервиз – и инсталиране, конфигуриране и обучение.
Предоставената от INTRACOM TELECOM система се базира на acceSS7 System – решение, разработено от Agilent Technologies. Това решение ще позволи на Polkomtel да осъществява бърз и ефективен надзор над целия SS7 мрежов протокол и да управлява GPRS мрежата чрез намиране на ценна информация за оказаните услуги с цел да осигури високо качество на нивото на обслужване, предлагано на клиентите.
INTRACOM TELECOM притежава дългогодишен опит в проектирането и внедряването на решения за операционна поддръжка, базирани на решението от Agilent, в Гърция и други страни: OTE (Гърция), БТК (България), Telekom Сърбия, STC (Саудитска Арабия), Polkomtel (Полша), HT (Хърватска), Vodafone (Гърция), TIM (Гърция) и Tellas (Гърция). Компанията присъства активно на пазарите в Централна и Източна Европа, Северна Африка и Средния изток и може да посрещне настоящите и бъдещите нужди на всеки доставчик на телекомуникации.

Коментар