Е-новация – закрит списък на докладчиците

Как да се използват интерактивните мрежи при продажби? Могат ли иновационни пощенски услуги да допринасят за разви-тието на офертата на интернетните магазини? На какво се основава ролята на юриста в предприятията от сектора за иновационни технологии? Това са само някои въпроси, на които ще отговорят гости на конференцията “е-новация – е-търговия в Централна Европа”. Списъкът на докладчиците тъкмо бива закрит.

На срещата – организирана от Групата Алегро – мениджъри и предприемачи от източната част на Централна Европа свързани със сектора на е-търговията ще могат да се запознаят с опита и практиката на специалисти, придобити на по-развити пазари.

– Нас не ни интересуват академически размишления. Е-новацията представлява конференция, на която хора на практиката ще могат да се научат конкретни неща от известни световни авто-ритети – говори Патръйк Тръйзубяк, директор по въпросите на корпоративната комуникация в Група Алегро.

– Поканили сме авторитетни личности, които биха се срещнали много трудно до този момент в Полша. Нашето желание е участниците в конференцията да могат свободно да разговарят с тези авторитети, кактона лекции, така също и по време на неофициални срещи – добавя той.

Измежду докладчиците ще се намерят между другото Майк Бачър, редактор на Тех Кранч – един от най-известните европейски блогове за нови технологии или Николай Нихолм съавтор на О`Рийли Радар – групов блог, който се определя от списание Wired като култов. На конференцията ще участвува също така и Стивън Кайнс правист специализиращ се в областта на ТМТ (технология /масмедия/телекомуникация), който се оказва в първата десетка

на най-добри специалисти в ранкинга на Юроумани 2009. На конференцията е-новация ще пристигне също и Хосе А. дел Морал – съосновател на Ya.com – испанска фирма продадена на Дойче Теле-ком за 540 млн. евро.
 

Коментар