Елитът на фотографския бизнес се събира в Кьолн за най-голямото изложение

Най-големите имена във фотографията ще се съберат в Кьолн за 31-то издание на международното фотографско изложение photokina. Ниско-тарифната авиокомпания Germanwings предлага изгодни билети до мястото на събитието, където представители на международния фотографски бизнес ще представят пълния спектър от продукти и услуги в модерната фотография от 21 до 26 септември 2010 г.

Организаторите на събитието – Koelnmesse (Кьолнският Панаир) и Асоциацията на фотографската индустрия – очакват над 1300 участника от 50 страни да представят своите продукти и услуги пред повече от 150 000 посетители от цял свят. С полетите на Germanwings до 6 немски дестинации, почитателите на фотографията могат лесно  да достигнат до фотографското събитие на годината.

Всички големи компании обявяват photokina 2010 за най-важното събитие на годината. Освен представяне на най-новите продукти и технологии, програмата на изложението включва и интересни инициативи – от семинари, посветени на последните тенденции на пазара до уъркшопове по креативност и фотографски техники. Докато представителите на фотографския бизнес обсъждат развитието на бизнеса, потребителите ще могат да се възползват от специални оферти и да тестват последните продукти на пазара. Различни събития и впечатляващи фотоизложби превръщат photokina в много повече от чисто технологично и продуктово шоу, заради което пътуването до Кьолн безспорно си заслужава.

photokina е водещо международно изложение за любители и професионалисти във фотографията. Това е единственото събитие в света, което представя пълната гама от продукти и технологии във фотографския бизнес. Сред участниците в изложението са производители, търговци, вносители, дистрибутори и сервизи за фотографска техника. През 2008 г. участие в изложението взеха над хиляда и триста производители и доставчици на фотографски продукти и услуги.

Germanwings – ниско-тарифният авиопревозвач за Европа

Germanwings е една от най-успешните ниско-тарифни авиокомпании в Европа. Компанията предлага полети на изгодни цени до повече от 70 дестинации в Европа от шестте си бази в Кьолн/Бон, Щутгарт, Берлин – Шьонефелд, Хамбург, ХановерХ и Дортмунд. Компанията оперира нова флотилия, която се състои от 30 самолета Airbus A319.
 

Коментар