Продължава националната програма „Подкрепи своето училище”

За пета поредна година Office 1 Superstore подкрепя българското образование чрез Националната програма “Подкрепи своето училище”. Всяко начално училище и гимназия в България има възможността да получава целогодишно безплатни консумативи и материали от магазините на Office 1 Superstore.

Кампанията “Подкрепи своето училище” стартира преди пет години и е разработена от Силвия Пепелджийска, директор Корпоративни Продажби в Office 1 Superstore. Кампанията постепенно се развива в национална програма с подкрепата на Министерството на образованието, младежта и науката.

За улеснение на учениците, организаторите създават карта за лоялност – Junior, предназначена за деца от 6 до 19 годишна възраст, с която те получават специална отстъпка от 5 до 10%, в зависимост от продуктите в магазините на веригата. За да подкрепят своите училища докато пазаруват, учениците посочват училището, в което учат и Office 1 Superstore предоставя 5% от общата стойност на покупката в подкрепа на това училище.

Средствата за всяко от посочените учебни заведения се натрупват в специално създадени „сметки”, а училищата от своя страна могат да ги проверяват в корпоративния сайт на Office 1 Superstore и да се възползват от тях под формата на материали и консумативи. Специално за кампанията тази година асортиментът в търговската мрежа е обновен и обогатен с артикули от международни марки. Така училищата ще бъдат оборудвани с висококачествени материали и ще имат още по-голям избор.

Като част от кампанията, от септември стартира и сайтът, създаден за проекта “Подкрепи своето училище” – http://www.office1.bg/back2jungle/. Той съдържа информация свързана с инициативата, каталог със специално създадени за учениците предложения и оферти, игри и забавления.

От началото на септември на страницата стартира и фото конкурсът “Моето любимо училище”, в който посетителите могат да участват, да се забавляват и да спечелят награда като качват снимки на своето училище.  

“Ние, екипът на Office 1 Superstore, изпитваме дълбока почит и уважение към българското училище, като пазител на историята, ценностите, идеалите и културата на нашето общество. Office 1 Superstore продължава да развива своята социална програма “Подкрепи своето училище”, с подкрепата на Министерството на образованието, младежта и науката. Тя дава възможност на всяко едно училище в България да получава целогодишно безплатни консумативи и материали от Office 1 Superstore”, коментира Силвия Пепелджийска.

Коментар