Деца говорят за 9 ст./мин. с Prima 4Kids

Специално за първия учебен ден, 15 септември, М-Тел е подготвил специални изненади за всички малчугани. Всички ученици ще могат да се възползват от най-новата промоция на детския предплатен пакет Prima 4 Kids.  

С него децата получават 1500 безплатни смс-а в мрежата на оператора в рамките на един месец след първоначалната активация на пакета. Също така, те ще разполагат и с 200 безплатни минути, с които да разговарят с всички в групата «Семейство и приятели».

Освен безплатните разговори към родителя, след всяко презареждане, децата могат да говорят и с всички свои приятели, които също ползват услугата Prima 4Kids, само за 9 ст./мин. Освен да говорят, децата ще могат и да се забавляват със специалния подарък на промоцията – семейната образователна игра „Ваканция в Европа”.

Сред изненадите за учениците е и възможността за покупка на Prima пакета заедно с портативната игрова конзола Sony PSP и игра Tekken 6 за 329 лева. За улеснение на родителите конзолата може бъде закупена и на изплащане – само срещу 28,90 лв. на месец за 1 година.

Коментар