Специални промоции за 15-я рожден ден на М-Тел

На 15 септември 1995 година преди точно 15 години е даден официалният старт на първата GSM мрежа в България – тази на Мобилтел. Това събитие променя историята на телеком индустрията и дава неограничени възможности за комуникация на хиляди, а в последствие и на милиони българи, които избират да се доверят на компанията.

По повод своя празник,  от 15 септември Мобилтел стартира две промоции за частни и бизнес клиенти.

Специално за 15 годишнината си компанията разработи и от утре ще предложи два нови тарифни плана за частни клиенти:  M-Tel ACTIVE и M-Tel ACTIVE+. С тях М-Тел  предоставя на своите клиенти до 600 безплатни минути на месец за разговор към всички национални мрежи и конкурентни цени за разговори след изчерпването им.

Новите тарифни планове  M-Tel ACTIVE и M-Tel ACTIVE+ включват още  неограничени безплатни разговори към Любим номер, до 200 безплатни SMS-а в мрежата на Мобилтел и най-атрактивната цена от 0,10 стотинки на мегабайт за мобилен интернет.

Месечните такси са съответно 19,90 за M-Tel ACTIVE и 29,90 лева за M-Tel ACTIVE+.

Бизнес клиентите на телекома ще бъдат зарадвани с безплатни разговори в рамките на промоционалното предложение „Бизнес разговори”. То дава възможност за напълно безплатни разговори с над 70% от фирмите в България, които са клиенти на Мобилтел. Промоцията е валидна от 15 септември до 31 октомври с абонамент за тарифни планове Бизнес класа.

По повод своя рожден ден, през целия септември телекомът радва клиенти и приятели с редица изненади и промоции. Кулминацията ще бъде грандиозният, безплатен концерт в компанията на световните топ изпълнители – Енрике Иглесиас, Шугабейбс и Соник. Събитието е насрочено за 29 септември и ще се проведе в парковото пространство зад музея „Земята и хората”.

Коментар