Nokia E5 на промоционална цена от Vivacom

Последно допълнение в бизнес ориентираната серия на Nokia – моделът E5 ще се предлага от 16 септември 2010 г. в търговската мрежа на VIVACOM. Телекомът пуска новия смартфон на промоционално ниска цена само за 199,90 лв. Моделът върви в пакет с всеки един от тарифните планове UniCall и Net&Call.

Характерно за новата Nokia е, че телефонът дава възможност за общуване в социални мрежи, както и да получаваш и изпращаш всички свои служебни и лични имейли в реално време. Сред технологичните характеристики на модела могат да се добавят още 5МР камера със светкавица, Wi-Fi, GPS приемник с безплатна навигация чрез Ovi Maps , HSDPA възможности, 2,4"(6.1 см) QVGA дисплей, 3,5 мм аудиоизход и не на последно място използване на редица приложения посредством операционната система Symbian.

Пакетите UniCall, с които се предлага новия апарат, включват часове, разпределени към всички мрежи в България. В момента всеки нов клиент на тези пакети, който прехвърли номера си към мрежата на VIVACOM от друг оператор получава два пъти повече включени минути за два пъти по-нисък месечен абонамент. Това означава, че за цени между 5 и 35 лв. потребителят получава до 100 часа разговори и 200 MB мобилен интернет на месец към всички национални мрежи през първите три или шест месеца, в зависимост от срока на договора си. UniCall осигурява и най-ниската към момента цена на минута до всички мобилни национални дестинации. Това ще даде възможност на клиентите да говорят със средно около 30% по-евтино с абонатите на други мобилни оператори.

Тарифните планове Net&Call пък са насочени предимно към потребителите, които използват смартфон и искат да имат максимален брой включени услуги за минимална месечна такса. Тарифната линия предлага до 1500 МВ за сърфиране в интернет без лимит на скоростта, абсолютно свободни разговори в мобилната мрежа на VIVACOM с до 3600 минути и 3600 SMS-а и допълнително още 60 минути – към всички мобилни ноператори в страната. Това означава практически неограничено сърфиране в мрежата и неограничени разговори към оператора на промоционална цена от максимум 14.90 лв. на месец.

Коментар