Autodesk свали рязко цените на българския пазар

Сензационни ценови предложения обяви лидерът в 3D проектирането и дизайна – Autodesk Inc. за българския пазар. От намалените цени ще се възползват фирми, млади дипломирали се специалисти и работещи студенти, стана ясно на днешната пресконференция в София, организирана от дистрибутора BMG.

Autodesk предприема глобална инициатива в страната ни, като ще продава своите програмни продукти от линията си 2011 на 50% от цената.

„Днес, когато страната и цялото ни общество е изправено пред сериозни финансови и икономически ограничения и трудности, а цените на редица разходни услуги растат, Autodesk чрез своите партньори в България предприема глобална инициатива в страната, за да предостави своите програмни продукти от линията 2011 и решения за бизнес проектиране, конструиране, дизайн и модерна визуализация на достижими, по-ниски и по-изгодни цени чрез различни активни програми и инициативи”, посочиха от дистрибутора.

В кампанията са включени целите фамилии продукти AutoCAD 2011, Revit 2011, Inventor 2011 и 3ds MaxDesign 2011. Обновяването на съществуващи Autodesk лицензии до последните версии 2011 ще става при намаления до 40% от стандартните цени, което ще спести на потребителите до 1 500 евро в зависимост от продукта.

Програма „Лоялен клиент на Autodesk на стари версии от R14 до 2007“ дава възможност за придобиване на нови продукти при отстъпки до 30% от стандартната цена плюс допълнителен ваучер за 500 Евро. По програма „Лоялен клиент на AutoCAD LT на стари версии от R14 до 2007“ потребителите ще купуват нов AutoCAD LT 2011 на цени с до 30% по-ниски.

Всички предложения са валидни до края на месец октомври 2010 г., уточниха от дистрибутора.

Коментар