Нова поредица от регионални семинари на Intelligent Systems Bulgaria

През изминалия месец екип на Intelligent Systems Bulgaria се срещна с представители на водещи фирми от Русенска, Варненска, Бургаска и Хасковска област. Причина за срещите бе организираният от компанията бизнес семинар, на който бяха дискутирани последните тенденции и стратегии при модерния бизнес мениджмънт.

Лекторите на семинара – водещи бизнес консултанти и експерти от Майкрософт и Intelligent Systems Bulgaria – представиха софтуерните инструменти за ефективно фирмено управление с акцент ERP, CRM и BI системите като средства за оптимизиране на бизнес процесите, намаляване на разходите, преодоляване на неблагоприятните икономически условия и постигане на по-добри резултати за компаниите. Направена беше и интерактивна демонстрация на успешните управленски практики, заложени в модела на управление на някои от най-големите световни компании.

На събитията присъстваха представители на водещи фирми от различните региони, които имаха възможност да задават въпроси и да дискутират с лекторите конкретни бизнес тенденции и стратегии. Обсъдено беше и състоянието на местния бизнес и възможностите за подобряване на бизнес средата на регионално ниво, особено в традиционно икономически активни региони, каквито са Русе, Варна, Бургас, Хасково.

На бизнес семинара присъстваха и част от клиентите на Intelligent Systems Bulgaria. Те споделиха своите впечатления от работата със системите Microsoft Dynamics, както и някои от най-успешните практики, имлементирани в техния бизнес след внедряването на интегрирано решение за управление.

По време на бизнес коктейла след семинара, се проведоха дискусии между гостите и лекторите в неформална обстановка, на които бяха обсъдени по-детайлно конкретните възможности и ползи, които ERP, CRM и BI системите могат да предоставят на бизнеса.

Коментар