Нет Инфо.БГ АД излиза на борсата

Нет Инфо.БГ АД, компанията за медийни продукти и услуги в интернет среда, взе решение да направи първично публично предлагане на свои акции на Софийската Фондова Борса.
Решението бе гласувано на извънредно Общо събрание на акционерите на „Нет Инфо БГ” АД, свикано от Управителният съвет на дружеството. Така бе прието предложението за увеличаване на капитала на компанията при условията на първично публично предлагане и вписване на дружеството като публично по реда и при условията на ЗППЦК.
“Това е ключов момент от развитието на компанията, от чието представяне съм изключително горд и доволен,” каза Любен Белов, изпълнителен директор на Нет Инфо.БГ. “Разбира се, решението за публично предлагане е подплатено със стабилни резултати и лидерската ни позиция на пазара, резултат от дългогодишни и целенасочени усилия на нашия екип”, добави той.
Оправданите очаквания за финансови постижения през изминалата година, стратегията за разрастване на Нет Инфо.БГ, както и благоприятното състояние на пазара са сред катализаторите на поредната стъпка в развитието на компанията, която е собственик на най-голямата мрежа от интегрирани уеб сайтове в страната.
Конкретните параметри по първичното публично предлагане като методът на записване, процентът предложени акции на борсата, цената на акция и др. ще бъдат обсъждани допълнително.
В момента капиталът на Нет Инфо.БГ от 1,161 млн. лв. е разпределен основно между Тайгър Холдинг – Люксембург, Любен Белов и Виктор Пенев, а останалата част е собственост на физически и юридически лица от България, Италия, САЩ, Германия, Великобритания и др.

по темата: „Нет Инфо.БГ АД излиза на борсата”

добавете коментар...

  1. Tрендафил Котев

    Ами то кой е по-добър, Борисова. Грешки всички допускат, като цяло им е добър сайта – не е нужно всяка новина веднага да се пуска в пространството, защото голяма част от новините, които излизат в интернет, не си струват. Забелязъл съм, че правят нелоша подборка.

  2. Borisova

    НетИнфо губи единственно и само от новинарския си екип, който освен, че върви след новините, но и ги списва с безкрайно много правописни грешки. А абв-то вече няма антиспам програма.

Коментар