Румънеца и Енчев ще пеят на финала на „LOOP Мега желание”

Румънеца и Енчев, DJ Станчо, „Групата” и Весела Бонева ще пеят на големия финал на играта „LOOP Мега желание”, който ще се състои на 27 декември 2006 г. Мобилтел, Сити ТВ и Столична община организират уникално по рода си събитие, което ще ознаменува края на играта и откриването на второто Коледно селище с ледена пързалка на езерото „Ариана” в София.
Присъстващите на музикалното парти, което ще започне в 17.30 ч., ще могат да спечелят награди от множеството игри, които са предвидени от организаторите. Пързалката LOOP ще бъде разположена на 1200 кв. м. и е предназначена за спортни събития и развлечения за младежи. Очаква се там да се организират редовни DJ партита, състезания по кънки и благотворителни акции. Водещи на партито ще бъдат лицата на Сити ТВ.
В 19 ч.,чрез директно включване от студиото на телевизията на специални екрани ще бъдат излъчени трите финални тура от „LOOP Мега желание”. Във всеки тур ще участват по 5 от общо 15-те финалисти. Всеки от тях сам ще представи своето коледно желание в ефира на Сити ТВ и пред присъстващите на ледената пързалка. Оценяването ще става чрез SMS на кратък номер 1883. Компанията ще награди победителя като реализира неговото желание в размер до 100 000 лв.
Коментатори ще бъдат Светльо от “Хиподил”, водещата на „Море от любов” Наталия Симеонова и Димитър Рачков от „Господари на ефира”. Събитието ще бъде знаменателно и за музикалната телевизия, която във връзка с играта ще организира и първото в историята си ток-шоу.

Коментар