Андреас Майерхофер посвети наградата Мениджър на годината на служителите на М-Тел

Главният изпълнителен директор на М-Тел Андреас Майерхофер е Мениджър на годината 2010. Той е първият чуждестранен мениджър победител в най-престижния конкурс за висши мениджърски постижения в България, който се организира от списание „Мениджър” за трета поредна година. По общо мнение на участници и експерти, господин Майерхофер спечели приза в изключително оспорвана надпревара с останалите девет финалисти в най-силното издание на конкурса до момента.

Призът му беше връчен лично от издателя на списание „Мениджър” господин Васил Мирчев. Победителят прие наградата с дълбок поклон и благодари на своите служители като обяви, че тази награда е и тяхна. Той добави още, че М-Тел е положил всички усилия в политиката спрямо служителите си дори в най-трудните кризисни времена. Мениджърът на годината призова бизнеса да последва М-Тел в активната му социална политика.

„Тази година, освен този приз, аз получих и моята най-голяма награда – моят син”, сподели от трибуната носителят на титлата „Мениджър на годината 2010”.

Андреас Майерхофер получи и новоучредената награда в конкурса – тази на зрителите на бТВ. Той е събрал най-много гласове в независимото оценяване чрез електронна анкета на сайта на телевизията.

Коментар