Мусала Софт представи бизнес решения на изложение в Дубай

25 октомври, Дубай – Мусала Софт беше изложител на  GITEX – събитието, което определя ИТ тенденциите в ОАЕ и Близкия Изток от 1981 насам.

GITEX 2010 е международно изложение за информационни и комуникационни технологии, което проведе 30-то си издание в периода 17-21 октомври в Дубай, Обединени Арабски Емирства. Сред над 3000 изложители и 130 000 посетители беше и Мусала Софт, представена на българския щанд в сектор „Бизнес решения”.

Присъствието на Мусала Софт на най-големия и значим ИТ форум в  Близкия Изток е част от стратегията на компанията за разширяване на бизнес операциите на изток. Мусала Софт стъпва на близкоизточния пазар тази година, с успешно установено партньорство с локална консултантска компания и проект за най-големия катарски телеком.

„GITEX беше изключително интересна възможност за близък допир с бизнес и културните особеностите, характеризиращи местния пазар. Атрактивността на ОАЕ идва от значимите инвестиции за модернизация, иновации и възприемане на най-добри практики и технологии. Срещнахме сериозни, мотивирани и целеустремени контрагенти.” – сподели Станимир Бойчев, Вицепрезидент технологии и иновации.

GITEX еволюира през годините от платформа за предоставяне на базови ИТ продукти до събитие очертаващо бъдещето на ИТ в региона. Тази година GITEX се разширява, за да адресира по най-адекватен начин различните вертикали в ИТ индустрията със секциите си: GITEX Cloud Confex, Gitex Mobbile Apps and Content World, Gitex Global Leaders Summit.

Коментар