Социално отговорни работодатели подкрепени от М-Тел

В рамките на церемонията по случай десетата годишнина на „Националната федерация на работодателите на инвалиди”, М-Тел ще връчи три награди на работодатели с реален принос в осигуряването на работни места за хора с увреждания.

С подкрепата на мобилния оператор на 29 октомври 2010 година федерацията ще представи пред политическия и бизнес елит принципи за социална отговорност и формиране на европейска визия по отношение условията на труд, които М-Тел налага вече 15 години.

В знак на съпричастност и уважение към работодателите, за които  социалната отговорност не е еднократен акт, а процес, в който бизнесът демонстрира своето отношение към обществото и допринася за неговото развитие,телекомът ще раздаде три специални награди.

Като социално отговорен член на българското общество, М-Тел застава зад една  можеща и развиваща се организация каквато е „Национална федерация на работодателите на инвалиди”. Създадена през 2000 година тя има като основна цел да подпомага, насърчава и координира усилията на своите членове за подобряване условията на трудовата заетост за хората с увреждания и тяхната интеграция в обществото.

Коментар