Балкан Сървисис внедри Atlantis ERP Financials в Емпорики Банк България

Българската консултантска компания Балкан Сървисис внедри ERP (Enterprise Resourse Planning) системата Atlantis ERP в Емпорики Банк България. Проектът е част от цялостна промяна на повечето системи на банката и се управлява от британската консултантска компания Accenture. Той включва модулите Accounts Payable, Accounts Receivable (включително издаване на фактури през уеб интерфейс в клоновете), Управление на активите и модул за ДДС. Системата е интегрирана с новата централна банкова система FlexCube и ТРЗ системата. Допълнително са реализирани Регистър на обезпеченията, Уеб базирана система за Credit Scoring, справки за управление на риска (CRR). Постигнато е високо ниво на автоматизация на процесите и пълно покритие на националните и международните счетоводни стандарти.

„Ние сме изключително доволни от прецизността, с която бяха мигрирани данните и процесите, без работата на банката да бъде прекъсвана. Екипът на Балкан Сървисис съобрази  и специфичните ни изисквания за интеграция на Atlantis ERP с новата банкова система FlexCube и други системи на банката“ – заяви Христос Пантазис, COO на финансовата институция.

„Балкан Сървисис вече има богат опит от внедряването на Atlantis ERP Financials в банкови институции, запознати сме добре със специфичните процеси и потребностите на техните служители. Това ни позволи да осъществим проекта бързо, като едновременно с това спазим всички изисквания за сигурност и консистентност на информацията“ – обясни Филип Мутафис, управляващ партньор на Балкан Сървисис.

Коментар