С тържествена заря Office 1 Superstore откри нов магазин в Пазарджик

Най-голямата верига магазини за продукти и услуги за офиса и дома Office 1 Superstore откри втория си търговски обект в град Пазарджик. На официалното събитие лентата бе прерязана от Тодор Попов, кмет на град Пазарджик и Елка Каменова, председател на управителния съвет на Кооперация “Панда”, мастър фрайнчайзер за България на Office 1 Superstore International.

Вторият магазин на веригата в град Пазарджик, който се намира на ул. Константин Величков 24, е един от осемте нови търговски обекта, в които Office 1 Superstore за последните четири месеца инвестира близо 1 600 000 лева. При откриване на новите си обекти веригата налага изцяло нова, модерна и стилна визия в интериора, съобразена с мърчандайзинг стандартите на компанията. От края на месец юли до момента Office 1 Superstore разшири търговската си мрежа с нови локации и в Сливен, Монтана, Оряхово, Крумовград, Гълъбово, Хасково и Димитровград.

За нуждите на клиентите в новооткрития магазин ще се грижат 10 служители, преминали през специално обучение. Общата площ на обекта е 130 кв.м., като в него посетителите ще намерят разнообразни продукти за офиса, дома и училището, ще могат да плащат сметки и да се възползват от най-новото допълнение към портфолиото на компанията – застрахователните услуги.  

На откриването на новия магазин в Пазарджик, освен кмета на града, като официални гости присъстваха и партньори на Office 1 Superstore от региона. По време на събитието Дневен център за деца със специални потребности “Вяра, Надежда, Любов” получи пълна компютърна конфигурация като дарение от компанията. Бяха наградени и победителите от фотоконкурса „Моето любимо училище в една снимка” – взелите втора и трета награда Ася Ангелова и Александрина Трифонова. За доброто настроение на гостите пяха и танцуваха най-малките участници в събитието – децата от детски градини “Радост” и “Дъга”. Домакините от Office 1 Superstore раздадоха подаръци на всички присъстващи на откриването. Гостите участваха и в томбола, като в края на вечерта Николина Галчева спечели голямата награда – SPA уикенд за двама в четири – звезден хотел в гр. Разлог. Събитието завърши с атрактивнo шоу – пироефекти и заря.

Коментар