Последни дни за онлайн регистрация в конкурса „Моята щастлива бутер рецепта”

Текат последните дни от онлайн кандидатстването за участие във втория национален конкурс „Моята щастлива бутер рецепта” на „Белла България”. До 7 януари 2007 година всеки желаещ може да изпрати своя авторска рецепта за солено или сладко ястие с бутер тесто „Белла” на адрес:  http://www.butertesto.bella.bg/.
На сайта на конкурса, изработен от интерактивна агенция ICYGEN, се публикуват одобрените от журито на конкурса рецепти, за да гласува интернет публиката. Критериите за номиниране на рецепта са: оригиналност, кулинарни умения, автентичност на рецептата и наличие на бутер тесто „Белла” в ястието. След публикуването на рецептата, нейният автор може от сайта да покани свои приятели да гласуват за нея, за да увеличи шансовете си за класиране.
Всички участници в конкурса се борят да стигнат до финалния кръг, който ще се проведе на 20 януари 2007 г. в Гранд Хотел „София”. Победителите от онлайн гласуването получават също и награди. Първите 10 участника с най-много гласове получават книгата „30 избрани рецепти с бутер тесто” с автограф от Иван Звездев. Победителите от онлайн гласуването, които са на 1-во, 2-ро и 3-то място от всичките категории получават правото да участват в конкурса на живо.
Голямата награда на „Белла” за победителя в конкурса на живо е готварска печка „INDESIT”.

Коментар