Нови тарифи Net&Call с до 5000 МВ трафик от Vivacom

Два нови плана към тарифната линия Net&Call пуска от началото на декември тази година на пазара VIVACOM. Net&Call Mini е подходящ за потребители, които искат да използват мобилни услуги срещу минимална месечна такса, а Net&Call Super Мах – за тези, които не искат да бъдат ограничавани.

В абонаментния план Net&Call Mini са включени 300 МВ трафик, 300 минути и 300 SMS-a в мобилната мрежа на VIVACOM срещу цена от 5.90 лева за първите 3 месеца при сключен едногодишен договор и за първите 6 месеца при двугодишен. В другата разновидност на тарифата, Net&Call Super Мах, има включени 5000 МВ трафик, 3600 минути и 3600 SMS-a в мобилната мрежа на телекома и 90 минути към мрежите на останалите мобилни оператори за 24.90 лева на месец при същите условия. След края на промоционалния период цените на двата плана са съответно 11.80 лв. и 49.80 лв.

След приключване на включените в пакетите мегабайти и минути за разговори, потребителите могат да ползват тези услуги на едни от най-ниските цени на пазара – по 10 ст. за допълнителен MB интернет трафик и по 25 ст./мин. за разговори към всички мрежи в страната.

Промоционалната оферта с 50% отстъпка от месечната такса е валидна в периода 01.12.2010 – 28.02.2011 г. Промоцията ще е валидна и за вече съществуващите планове Net&Call Top и Net&Call Мах  от същата тарифна линия.

Тарифната линия Net&Call е насочена предимно към потребителите, които използват смартфон и искат да имат максимален брой включени услуги за минимална месечна такса. С новите допълнения тарифната линия дава практически неограничено сърфиране в мрежата и неограничени разговори в мрежата на VIVACOM.

Коментар