Макс Телеком открива първи магазин под своята марка

Компанията – оператор на най-голямата WiMAX мрежа в България направи нова стъпка към осигуряване на по-добро и качествено обслужване на клиентите си, като отвори първи магазин под своята търговска марка в София, на ул. „Г. Раковски” 165.

В магазина се продават всички WiMAX услуги от портфолиото на компанията, които се предлагат  в голямо разнообразие от нови ценови пакети, включително с преносими компютри. Естествено, най-голям интерес предизвиква услугата за мобилен интернет MaxFree, която се предлага с всеки преносим компютър и със скорости до 16 Mbps. До края на първо тримесечие на 2011г. компанията планира да предложи  на пазара скорости от 32 Mbps.

Според Макс Телеком, MaxFree е лидер при услугите за мобилен интернет с неограничен, нелимитиран трафик, липса на скрити или допълнителни такси и цена от 19,90 лева месечно – услуга, която прави мобилният интернет по-достъпен и привлекателен за широк диапазон от потребители.

„Откриването на първия обект под нашата търговска марка ще ни позволи да бъдем още по-близо до нашите клиенти и да се съобразим с конкретните им нужди. Желанието ни е не просто да продаваме продукти, а да предлагаме решения, съобразени с нуждите на всеки потребител на мобилен интернет. Това е само първият магазин на Макс Телеком, така че скоро очаквайте още изненади от компанията” – заяви Иван Павлов, Главен Търговски директор на оператора.

по темата: „Макс Телеком открива първи магазин под своята марка”

добавете коментар...

  1. Валери

    Вземете си софтуер, за да можете да мигрирате към LTE, когато му дойде времето, а то е в близките години. Все още имате мижаво покритие в България.

Коментар