Trend Micro анонсира нови решения за защита от Spyware

26/04/2006 – Client-Server EDV Bulgaria
Trend Micro анонсира нови решения за защита от Spyware
Защитата от Spyware е един от трите приоритета тази година за много европейски организации, които пострадаха от различни видове вреден софтуер key loggers, dialers и browser hijackers. Trend Micro предлага избор от gateway и десктоп решения, което дава възможност на бизнеса да приложи подходящото за неговата инфраструктура.
Trend Micro Anti-Spyware решенията са разработени да осигурят точно и в реално време откриване и премахване на spyware и grayware. Проектирани да работят заедно с различен софтуер за сигурност, тези решения могат да бъдат използвани самостоятелно или като част от защитна стратегия на няколко нива в различни точки на мрежата.
Функцията CWShredder™ на Trend Micro Anti-Spyware се определя като едно от най-ефективните решения за елиминиране на browser-hijacker-a CoolWebSearch и многото негови варианти – някои от които избягват откриването и премахването си чрез постоянно променящи се методи.
С множество автоматизирани функции като автоматично откриване на незащитените компютри, "безшумна" инсталация и навременно подновяване, Trend Micro Anti-Spyware предлага лесна за използване защита от висока класа на организациите с ограничени IT ресурси. Прозрачно за крайния потребител, администраторът може централно да инсталира и администрира това anti-spyware решение от разстояние през уеб базирана конзола, която предлага видимост и контрол във всяко отношение на всяко място.
С високата си гъвкавост това anti-spyware решение позволява на всеки бизнес да постигне силна spyware защита, независимо от съществуващите антивирусни продукти в мрежата.
Trend Micro Anti-spyware решенията са на разположение в три варианта: за самостоятелно РС, за малък и среден бизнес и за корпоративен бизнес.
За допълнителна информация и цени за всички Trend Micro продукти посетете www.client-server.bg

Коментар