HP е „Най-добър производител на печатни технологии”

HP беше наградена с отличията „Най-добър производител на печатни технологии” и „Най-добър производител на хардуерни печатни устройства” по време на галавечерята на наскоро състоялата се „Конференция в областта на печатните и многофункционалните устройства” (Print & Imaging Summit TM) – глобално бизнес събитие, организирано с цел да подпомогне представителите на IT бизнеса да се възползват от новите печатни технологии, услуги и решения.
Отличията, гласувани от присъствено жури, с членове висши ръководители на IT отдели и директори на IT компании, бяха присъдени на технологичните доставчици, предложили най-добри решения и най-добри резултати в категорията.
Печатните решения на HP и цялостното портфолио от услуги на компанията, позволяват на клиентите й да се справят с най-неотложните нужди от печатни и многофункционални решения, както и да подобрят гъвкавостта, ефективността и рентабилността на своя бизнес. 
„За HP e чест, че качествата на печатните технологии и хардуерните устройства, предлагани от компанията, се признават от IT експерти и професионалисти”, сподели Крис Робинсън, вицепрезидент Корпоративен и публичен сектор за Северна и Южна Америка в Imaging & Printing Group, HP. „Подкрепата на глобалните IT лидери е едно от най-големите предимства за HP и ние приветстваме възможността да им помогнем да подобрят инфраструктурата си в областта на печатните, факсови и сканиращи устройства, да ги улесним в управлението на печатната среда и да подобрим процеса им на работа.”
Конференцията в областта на печатните и многофункционалните устройства, спонсорирана от Vision Events, дъщерна компания на Gartner, Inc., се проведе в периода между 4-6 декември 2006 г. в Карлсбад, Калифорния. На конференцията бяха поканени само отбрани висши IT и бизнес ръководители, отговорни за избора и работата с печатни и многофункционални дигитални системи и среди в средни и големи компании.
Конференцията в областта на печатните и многофункционалните устройства, спонсорирана от Gartner, е най-обширната бизнес конференция в областта, фокусирана върху управленските и инвестиционни стратегии за успешен бизнес. Като единствено събитие в тази сфера, представящо наблюденията на световноизвестния експертен екип на Gartner, конференцията предоставя уникален интерактивен форум, създаден, за да улесни диалога между офиси, печатни отдели и т.н. на висшите IT и бизнес служители с водещите технологични доставчици в областта.

Коментар