iPad избран за продукт на годината

Таблетът iPad беше определен за продукт на годината от Уолтър Мосберг, автор в Уол Стрийт Джърнъл и един от най-авторитетните ИТ анализатори.

 
Като дебютен продукт, iPad се ползва с изключително висока популярност, за което свидетелства и големият брой приложения, написани за епълското устройство  

Като дебютен продукт, iPad се ползва с изключително висока популярност, за което свидетелства и големият брой приложения, написани за епълското устройство.

На второ място в рейтинга на Мосберг са 4G мрежите, които се изграждат активно в САЩ (напр. от Verizon Wireless). Следват смартфоните Samsung Galaxy S и iPhone 4, съответно на трето и четвърто място.

Samsung Galaxy S олицетворява нарастващото влияние на Android устройствата, а iPhone 4 продължава да е най-добрият смартфон, независимо от проблема с антената, е мнението на Уол Стрийт Джърнал.

В тройката на най-лошите продукти на 2010 година, определена от Уол Стрит Джърнъл, влиза таблетът Dell Streak. Според Мосберг, това устройство е твърде голямо за смартфон и твърде малко за таблет.

За най-гръмки провали американското издание посочва проектите Google TV и TiVo Premiere.

по темата: „iPad избран за продукт на годината”

добавете коментар...

  1. към grigoo

    Заблудената овца си ти!!!!!
    Апъл, ще си остане най-добрата компания производител и пионер в иновациите!
    Всички останали са след тях …!
    Изчакай само няколко месеца и ще видиш още много иновации, за които може само да си мечтаеш да ги видиш в другите компании.

  2. grigoo

    iPad е недоразумението на годината, а iPhone 4 не може да се нарече най-добрият телефон, въпреки проблема с антената :)))) Да не говорим че Галакси С има мнооооого по-добър екран, процесор и видеочип, HTC също имат поне 3 телефона, които са по-добри от прехваления и ултра скъп iPhone 4. Как може да има толкова заблудени овце?

Коментар