Media-Tech пусна достъпна шпионска камера

Невидимите лещи позволяват да бъде заснето всичко, което е необходимо, когато и където се наложи

Полската компания Media-Tech пусна „скрита камера”, с дизайн и възможности, инспирирани от филмите за Агент 007. PENCAM MT4032 е джаджа за масовия потребител, вкл. служители, детективи, шофьори и студенти.

Устройството представлява стилна химикалка, приспособена за специални случаи, когато искате да запишете видео и звук с високо качество на карта-памет до 16 GB (около 4 часа запис).

Невидимите лещи (1 мм) позволяват да бъде заснето всичко, което е необходимо, когато и където се наложи, без притеснение, че околните ще забележат. Камерата е лесна за употреба – един клик стартира записа, а втори прекратява и архивира заснетия файл.

PENCAM може да бъде използвана не само като химикалка или шпионска камера, но и като камера за снимки или уеб-камера. Поддържа видео формат AVI, видео код M-JPEG и резолюция  VGA 640×480. Може да записва 30 кадъра в секунда (fps) във формат 4:3. Наличен е също режим на РС камера, като връзката е през мини USB порт.

Устройството е налично в складовете на дистрибутора на Media-Tech у нас – Специализирани Бизнес Системи. Препоръчителната крайна цена е 48 лева с включен ДДС.

Коментар