3D телевизорите ще поевтинеят с две трети

Цените на 3D телевизорите с марка Samsung ще паднат с две трети през настоящата година. Ще поевтинеят с толкова и Blu-ray плейърите, както и стереоскопичните очила, обеща компанията на проведеното миналата седмица изложение CES в Лас Вегас.

 
D8000 идва с усъвършенствана LED подсветка, поддръжка на 3D и рамка с ширина само 0,2 инча

 

През 2011 година Samsung се  готви да пусне 40 нови модела LED  телевизори в две серии, с диагонал на екрана от 19 до 65 инча.

Някои от очакваните модели ще предложат услугата Smart Hub. Тя включва уеб брауър, магазин за приложения Samsung Apps и видео услуга (Your Video), която препоръчва на потребителя съдържание, на базата на историята на гледаните предавания.

Компанията вече обяви серията D8000 с усъвършенствана LED подсветка, поддръжка на 3D и рамка с ширина само 0,2 инча. Новите модели са снабдени с Wi-Fi модули, Bluetooth очила и пулт за управление TwinView Touch Control със сензорен 3-инчов екран, който може да се използва като допълнение към телевизора.

Серията D7000 също поддържа стереоскопично изображение. LED-телевизорите D6500 пък са проектирани с акцент върху екологичните характеристики. Автоматично регулиране на нивото на подсветката може да намали енергопотреблението с до 40%.

Коментар