НАП събира мнения онлайн за работата си

Клиентите на НАП могат да споделят анонимно мнението си за работата на агенцията в портала за анкети. Чрез електронната анкета "Мнението Ви за НАП" граждани и фирми могат да оценят обслужването в НАП, процедурите на институцията, отношението на служителите, достъпа до данъчна и осигурителна информация и други впечатления от контактите си с приходната агенция.

Клиентите на НАП могат да дадат също мнение за това дали информацията, която получават от интернет страницата на НАП, е разбираема и изчерпателна, какви са основните им трудности при търсене на информация за данъци и осигурителни вноски, как биха искали да декларират и плащат данъци и осигурителни вноски и др.

Резултатите от изследванията ще се използват при планиране на дейността на агенцията в бъдеще, както и при разработване на услуги и процедури за работа, заяви по повод новата анкета изпълнителният директор на НАП Красимир Стефанов.

по темата: „НАП събира мнения онлайн за работата си”

добавете коментар...

  1. МАЦКА

    Паразитите, които лежат на Вашият гръб се интересуват:
    – когато ви таковаме, на вас дали ви е добре?
    – или ви е малък размерът- искате ли да ви набутаме по-голям?
    Това, ако не е сексуална неувереност не знам какво е!

  2. ТМ

    Имам един въпрос, за който зная че Вие нямате отговор. Въпросът е гаден за Вас и НОИ и още по-гаден за хората. Защо за 2009 година осигуряващите се хора нямат отчитане на преведени осигурителни вноски при положение, че работодателите са ги превели?
    Вие сигурни ли сте, че това можете да го оправите на стотици хиляди българи, или пак ще си намерите виновни други институции и ще лапнете няколко десетки милиона ………?

  3. BVK

    Ако още веднъж тръгнете да си сменяте системата в НАП ще мине цяла вечност ……… От това сменяне и прехвърляне на информация, пострадаха доста хора с стари данни, но това Вас не Ви притеснява :)))))))))

  4. strahil minchev

    viy ste nay-golemiye izmekjri v BG rabotia 14-15 chasa na den za da gledam kak shefovete mi stavat milioneri .az sam gotvach na 4 4asov dogovor i vsichki gotvachi v sofia sa taka praviat straxotni oboroti po 3,4 xil.lv kakvi prixodi kakvi smeshki nishto ne ni plashtat po 40 lv nadnik ami servitiorite sa samo na procent i vez dogovori lagci mrasni prevarnaxte BULGARIA v latino -amerikanska dargava super bedni i super bogati bez sredna klasa bolkuci ste viy i vahste nachalnici

Коментар