Виваком започва партньорство с Facebook

Виваком и Facebook обявиха партньорство на българския пазар. Двете компании започват да предлагат ново мобилно приложение, което ще позволи на потребителите да бъдат във връзка със социалната мрежа, дори и да не притежават смартфон, съобщиха от телекома.

Приложението работи с всички нормални телефони, които поддържат Java. Виваком ще разпространява ексклузивно новата функционалност в България, като за първите три месеца след инсталиране, приложението ще се ползва безплатно.

Новата услуга включва няколко уникални характеристики,  вкл. разглеждане на снимки във Facebook от мобилния телефон, синхронизиране на контактите от адресната книга с приятелите от Facebook и влизане през социалната мрежа в други приложения за новини, спорт, игри и прогнози за времето.

Приложението използва по-малък трансфер на данни в сравнение с други подобни услуги или сайтове за мобилни устройства, което го прави по-евтино, след приключване на промоционалния период, твърдят от Виваком.

Софтуерът е създаден в сътрудничество между Facebook и Snaptu, чиято платформа поддържа интернет услуги за милиони хора по света за повече от 2500 различни видове мобилни устройства.

Приложението ще бъде на разположение за теглене от клиентите на Виваком без допълнителни такси от сайта http://fb.me/a.

Коментар