ГенСофт разширява бизнеса си в страната

ГенСофт, един от основните доставчици на софтуер за управление на бизнеса у нас, разширява мрежата си от регионални офиси. В началото на месеца компанията отвори офис в Габрово, който е пети в структурата й, наред с тези в София, Пловдив, Варна и Русе.

Офисът е с търговски функции и ще има задача да подпомага и развива местните партньори, както и да оказва техническа помощ на клиентите на ГенСофт от региона. От компанията подчертаха, че откриването на офиса в Габрово не означава механично разрастване, а цели да посрещне нарасналото търсене и да подобри обслужването на клиентите и партньорите в тази част на страната.

Ръководител на офиса е Рада Александрова, която досега изпълняваше функциите на експерт-продажби в регионалния офис на ГенСофт в Пловдив.

„Габрово е регион с доста големи перспективи за развитие, като броят на клиентите ни тук нараства непрекъснато. За нас е особено важно да бъдем близо до своите клиенти, за да можем по-бързо да откликваме на техните проблеми и да им предложим най-доброто обслужване. Откриването на поредния ни офис следва именно тази политика”, сподели Рада Александрова.

За да подкрепи бизнеса в Габрово и региона, ГенСофт обяви 20% отстъпка за всички свои продукти за фирми от тази част на страната. Промоцията е валидна до края на месец февруари, уточни Александрова.

Близо 8000 фирми в България ползват основния продукт на ГенСофт – системата за управление на бизнеса MoneyWorks. Наскоро компанията завърши разработката на новата си ERP система Bizzio, с която спечели златен медал на Пловдивски Панаир 2010.

Междувременно, от началото на месеца ГенСофт се помещава в нов офис в София, който предоставя всички необходими удобства за служителите и клиентите на компанията, вкл. зала за обучение и конференции, снабдена с най-съвременна техника.

„Откриването на  нов офис е събитие, което у нас по-често се отбелязва с помпозна тържественост и разливане на алкохолни питиета, излишна показност и грандомания. Чудеса на този свят или поне в България обаче не стават. Пазарът у нас в момента е доста стеснен и икономическите условия не са подходящи за подобна показност”, коментира Пламен Иринчев, мениджър на ГенСофт. Той подчерта, че откриването на новия офис има обективна предистория, свързана с развитието на фирмата и стремежа й да увеличи възможностите за обслужване на клиентите. В никакъв случай това не е механично разрастване на компанията, заяви Иринчев.

Коментари по темата: „ГенСофт разширява бизнеса си в страната”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    🙂

Коментар