Новият WordPress 3.1 посветен на джаз музикант

Излезе нова версия на популярната платформа за блогове WordPress. Изданието 3.1 Reinhardt е посветено на джаз изпълнителя Джанго Рейнхард.

На първо място се забелязва промяна в работното пространство за администриране – най-отгоре е добавен панел за достъп до най-често използваните функции. Това улеснява новаците в WordPress, които могат да бъдат затруднени от многото опции в стандартното меню на админ панела.

WordPress 3.1 идва също с редица подобрения за разработчиците, като например опростено създаването на стилове за различните типове публикации. Добавени са и нови възможности за архивиране на различни типове страници.

Новият панел за администриране позволява управление на няколко сайта. Преработена е също системата за импорт и експорт, разширени са възможностите за управление на етикети, рубрики и потребителски полета.

Разработчиците на WordPress вече подготвят версия 3.2. Потребителите на системата могат да са спокойни, че тя ще продължи да използва езика PHP.

Даунлоуд: WordPress 3.1

по темата: „Новият WordPress 3.1 посветен на джаз музикант”

добавете коментар...

  1. bubachko

    Излиза? Днес?! Много, ама много сте закъсняли с новината, моя блог вече месец май пищи, че има излязла 3.1 и иска обновление. За съжаление е само английската версия, на български все още няма.

Коментар