Разговори в страната, чужбина и в роуминг с новите тарифи GLOBUL Universe

Клиентите на новите абонаментни програми GLOBUL UNIVERSE ще бъдат първите на българския пазар, които ще могат да използват включените си минути за разговори за обаждания към всички мобилни и фиксирани мрежи в страната, както и за международни разговори и роуминг.

Включените минути са валидни както за разговори с всички мрежи в страната, така и за международни разговори към номерата от Зона 1, както и за входящи и изходящи  разговори в роуминг в страните от Европейския съюз. Зона 1 включва фиксираните мрежи в повечето европейски държави, Израел и Япония, както и мобилните и фиксирани мрежи в САЩ, Канада и Русия.

Месечната такса за GLOBUL UNIVERSE със 100 включени минути на месец е само 13,90 лв., а след изчерпването на включените минути за клиентите на абонаментната програма цената на минута разговор е 32 стотинки. Клиентите на програма GLOBUL UNIVERSE със 150 включени минути ще заплащат месечна такса от 19,90 лв. и цена от 30 стотинки на минута след изчерпване на пакета включени минути.

За GLOBUL UNIVERSE с 300 включени минути месечната такса е 24,90 лв., а след изчерпването на включените минути цената на минута разговор ще бъде 28 стотинки. GLOBUL UNIVERSE с 500 включени минути предлага цена на минута разговор след изчерпването им от само 26 стотинки при месечна такса от 39,90 лв.

Абонаментните програми GLOBUL UNIVERSE се предлагат за всички нови абонати на GLOBUL, за съществуващи клиенти на компанията при преминаване към нова абонаментна програма, както и за настоящи клиенти на GLOBUL, които подновяват текущия си договор  по програма Заедно.

Всички цени са с включен ДДС.

Коментар