D-Link ShareCenter Shadow – мрежов мултимедиен център

D-Link разшири портфолиото си от NAS предложения с нов модел за домашни потребители и собственици на малък бизнес. Решението ShareCenter Shadow (DNS-325) работи едновременно като мултимедиен център и устройство за ефективно резервиране на данните.

 
DNS-325 работи едновременно като мултимедиен център и устройство за ефективно резервиране на данните  

DNS-325 поддържа два твърди диска, позволява на потребителите да управляват своите снимки, видео клипове, музика и други файлове в мрежата, да ги споделят и архивират автоматично.

Новото NAS предложение може да стартира висококачествено поточно видео от мултимедийни файлове в реално време директно върху домашния телевизор или чрез съвместимо крайно устройство като медия плеър или игрова конзола. Осигурен е и достъп до съхранената върху него информация през интернет чрез вграждане на уеб файлов сървър.

DNS-325 разполага с лесен за употреба интерфейс, базиран на добре познатите икони, както и с редица добавени функции като приложения за работа със снимки и аудио. Устройството може да бъде поръчано през оторизираните дилъри  на D-Link в България като препоръчителната му крайна цена без дискове е 389 лв.

Коментар