Panda Global Protection 2012 – комплексна защита за РС

Panda Security пусна бета версия на своето комплексно решение за защита на домашни потребители – Panda Global Protection 2012. Новото издание осигурява още по-високо ниво на защита за активните интернет потребители в света на Web 2.0 и социалните мрежи.

Приложението включва браузър за сигурно сърфиране Panda Safe Browser и възможности за кодиране на лични файлове и папки с цел предотвратяване на кражби на персонална и финансова информация, както и на ценни мултимедийни файлове.

Решението разчита на антивирусен енджин за защита в реално време от известни и неизвестни зловредни програми, както и на защитна стена, вкл. за WiFi мрежи и с блокиране на хакери. Налични са още Panda USB Vaccine за предпазване от заплахи през USB устройства, филтри за конфиденциална информация, функция за резервно копиране и възстановяване, инструменти за оптимизация на системата.

Panda е вградила в продукта възможност за „облачна” проверка на компютъра за вируси и други заплахи, както и нов интерфейс в стил „look & feel". Налични са още усъвършенстван родителски контрол за безопасна работа в интернет и нова система за URL филтриране.

Даунлоуд: Panda Global Protection 2012 (бета)

Коментар