Panasonic SDHC UHS-I записва със скорост 80 MB/s

Нови карти памет Panasonic SDHC UHS-I записват данни със скорост 80 мегабайта в секунда (MB/s), отговаряйки по този начин на повишената резолюция на датчиците на изображения в съвременните камери и на по-високата скорост на серийно снимане.

 
Новите карти на Panasonic впечатляват с висок капацитет и скорост на запис/четене
 

Картите на японската компания съответстват на най-високия клас UHS-I, както на и стандарта SD 3.01. В тях са вградени редица напредничави технологии за съхранение на данни, като например Super Intelligent Controller (SICS), който предотвратява възникване на грешки в резултат на внезапно спиране на захранването.

Refresh Function пък удължава 10 пъти срока за съхранение на данни, а технологията Smart Data Writing намалява риска от възникване на дефекти при интензивен запис на големи обеми информация.

Картите Panasonic SDHC UHS-I със златен етикет са предназначени за притежателите на цифрови огледални фотокамери, които ще оценят не само високия им капацитет (до 32 GB), но и високата скорост на четене (95 MB/s) и запис 80 (MB/s).

Серията включва три модела: RP-SDA08G (8 GB), RP-SDA16G (16 GB) и RP-SDA32G (32 GB), очаквани на пазара през февруари. Цените на картите все още не са обявени от производителя.

Коментар