Наплив от кандидати за летен стаж в Мобилтел

400 студенти са заявили желание за летен стаж в М-Тел само за месец, а срокът за кандидатстване продължава до 30 април, съобщи телекомът. По време на форума „Национални дни на кариерата 2011 – добра кариера, добър живот” тази седмица в София 100 кандидати са заявили желание за стаж на щанда на М-Тел. Предстоят подобни кариерни дни във Варна,Пловдив и Благоевград.

 
За една седмица 400 студенти са поискали да стажуват в М-Тел  

Желаещите за стаж в М-Тел избират между четири области – информационни технологии, финанси, телеком и маркетинг. За период от 3 до 6 месеца те ще могат да работят в съответните дирекции на телекома.

Кандидатстването се осъществява чрез попълване на електронен формуляр за актуалните свободни стажантски позиции в сайта на компанията. От М-Тел не съобщават колко студенти ще бъдат приети на стаж тази година.

През 2010 година 1600 младежи кандидатстваха за стаж в оператора, от които бяха одобрени 56, или два пъти повече от предходната година. След стажантската програма през 2010-та 27 млади специалисти станаха част от екипа на компанията.

М-Тел ще продължи със студентските инициативи, като в края на март компанията ще се включи в седмицата на факултета по Телекомуникации към Техническия университет в София.

по темата: „Наплив от кандидати за летен стаж в Мобилтел”

добавете коментар...

  1. .I.

    Говорим за МЕНТЕЛ, лидер по дране на кожите на клиентите.

  2. Катя

    Не се учудвам, че има толкова кандидати. Все пак говорим за М-тел, лидер в комуникациите.

Коментар