Hewlett-Packard с оферта към ритейл сектора в Европа

HP въвежда за първи път на европейския пазар новото си портфолио от решения за търговците на бързооборотни стоки, с които те ще могат да подобрят обслужването на клиентите.

 

Гамата включва няколко продукта. Цифровият билборд HP LD4210 с диагонал 107 см и вградена HP Media Sign Player, който представлява лесен за употреба и настройка медия плейър за динамична дигитална реклама на мястото на покупката.

HP баркод четецът, снабден с ненасочено 1D и 2D сканиране на баркодове, разполага и с оптимизирано декодиране на баркодове на мобилни устройства, както и с режим за заснемане на изображения, който може да заснеме етикети, документи или подписи.

Хибридният принтер за касови бележки с MICR (magnetic ink character recognition) комбинира отпечатване на касови бележки и разпознаване на символи, отпечатани с магнитно мастило, каквито има при купоните за отстъпки и намаление.

С обновената ПОС система HP ap5000 компанията предлага на търговците допълнителното удобство да поръчат ПОС решението в комбинация с по-голям избор на дисплеи, твърд диск, памет и операционна система. Като допълнение, новият HP ap5000 Wall Mount Kit позволява монтиране на ПОС системата на стена, конвертиране в интерактивен дисплей или в система за самообслужване на клиенти.

Решението „всичко в едно” HP SignagePlayer MP8000r със Scala улеснява бизнеса в разполагане на цифрови билбордове с пълен комплект характеристики на дадено място или в близост до малка мрежа.

HP обяви и нова програма за независими доставчици на софтуер (ISV). Тя е предназначена за големи търговски вериги, които се нуждаят от цифрови билбордове и интерактивна реклама на мястото на покупката.

Коментар