Хенди и М-Тел подаряват Ситроен С4 на щастливка от Бургас

Ситроен С4 или „Автомобил на 2006 г.” получи днес, 19 януари, 28-годишната Росица Георгиева от Бургас. Тя е щастливката, която спечели голямата награда от Новогодишната томбола на М-Тел и основния му партньор Хенди.
Томболата започна на 13 ноември и приключи в последния ден на 2006 г. Участниците бяха над 25 000, а победителката беше изтеглена на 6 януари т. г. в магазина на Хенди на бул. Мадрид 15 в София.
В края на октомври миналата година М-Тел и Хенди стартираха и LOOP томбола. В периода от 23 октомври до 16 декември всеки, посетил магазин на Хенди, можеше да спечели награда всеки понеделник. Подаръците бяха лаптоп Fujitsu Siemens Amilo, 15 mp3 плеъра, 3 телефона Sony Ericsson K750i, 80 тениски LOOP и 900 връзки за телефон LOOP.
Днес своите мобилни телефони взеха Стефан Моллов от София, Станимир Вълчев от Варна и Полина Александрова от Русе, а Иван Димитров от Русе получи преносимия компютър Fujitsu Siemens. Водещ на събитието беше Любо Нейков, който развесели гостите със своите скечове, и заедно с представители на Хенди и М-Тел връчи наградите.
От една година Хенди е основен партньор на М-Тел, като във веригата от магазини на компанията клиентите могат да намерят всички продукти и услуги на мобилния оператор. Хенди разполага със 70 търговски обекта, а до края на 2007 г. планира откриването на нови 50.

Коментар