ГенСофт обяви Facebook промоция за MoneyWorks

ГенСофт, един от основните доставчици на софтуер за управление на бизнеса у нас, стартира от началото на април промоция за основния си продукт – ERP системата MoneyWorks.

Нови и настоящи клиенти на компанията ще могат да придобият MoneyWorks с 20% отстъпка в цената, ако се присъединят към страницата на ГенСофт във Facebook. В допълнение, компанията дава още 10% отстъпка за модул „Счетоводство”.

Целта ни е да подпомогнем сектора на малкия и среден бизнес, който в момента е затруднен финансово

Пламен Иринчев

 

Промоцията продължава до 20 април. На фирмената Facebook страница потребителите могат да намерят още промоции, новини, снимки и друга полезна информация за продуктите на ГенСофт.

„Много наши клиенти са в тежко финансово състояние, в резултат на продължаващата криза в страната. Заедно с услугите за по-успешно развиване на бизнеса, от ГенСофт се стараем да предложим и ценово ефективни и достъпни решения за малките и средни фирми. Целта ни е да подпомагаме този изключително важен за българската икономика сектор”,  каза Пламен Иринчев, търговски директор на фирмата.

MoneyWorks е ERP система, проектирана като софтуер, който да покрива всевъзможните нужди на бизнес управлението. Модулната технология, заложена в нея, я прави подходящо решение за всякакъв вид фирми. Над 8000 компании от различни браншове у нас и в чужбина са потребители на ERP продукта.

Промоцията на MoneyWorks е поредната инициатива, която ГенСофт предприе от началото на годината. ERP доставчикът стартира и услуга за отдаване на софтуер под наем, предлагайки на клиентите гъвкав модел за ползване на MoneyWorks, вкл. през уеб, при много изгодни ценови условия. Отскоро фирмата оперира от нов централен офис в София, като същевременно отвори и търговски офис в Габрово.

Коментар