Лаура Ескивел „омагьосва“ зала 1 на НДК за M-Tel Media Masters

Световноизвестната мексиканска писателка Лаура Ескивел ще се появи за първи път пред българска публика, за да участва в церемонията по връчване на журналистическите награди M-Tel Media Masters 2011 утре (27 април) в зала 1 на НДК.

Авторът на бестселъра „Като гореща вода за шоколад“ идва в България за първи път по покана на телекома и с партньорството на издателство „Колибри“. Като специален гост на церемонията на M-Tel Media Masters тя ще говори за влиянието на новите технологии върху начина, по който общуваме днес.

В рамките на участието си в церемонията на M-Tel Media Masters Лаура Ескивел ще връчи една от големите награди, за които се състезават повече от 90 материала на журналисти от 34 национални и регионални медии.

Освен от специалния гост, вниманието на гостите на събитието ще бъде приковано и от вълнуващо шоу с визуални, светлинни и звукови ефекти, което ще преобрази зала 1 на НДК. За първи път у нас публиката ще има възможност да види интериорен 3D видеомапинг – нова техника на прожекция, при която чрез специален софтуер и мултимедийни прожектори почти всяка повърхност може да бъде превърната в динамичен видеоекран.

по темата: „Лаура Ескивел „омагьосва“ зала 1 на НДК за M-Tel Media Masters”

добавете коментар...

  1. Силия

    Довечера ще бъде супер! Нямам търпение, Иаз съм много благодарна на М-Тел, че са поканили именно нея! 🙂 🙂 🙂

  2. Марина

    Чудесна е Лаура Ескивел. Много благодаря на М-тел за възможността да се срещна с любимата ми писателка.

Коментар