S&T обявена за топ партньор на EMC в облачните решения

Световният ИТ гигант EMC обяви S&T за „Top Signature Solution Center Partner” за Централна Европа на годишна церемония в Барселона. Наградата се дава за отлично представяне през 2010 г. в областта на облачните решения, съобщиха от българския офис на системния интегратор.

"Тези награди са признание за отличното представяне на нашите Velocity партньори в регион EMEA, които са изключително успешни и могат да действат като разширение на EMC, помагайки на клиентите да ускорят вземането на решения по пътя към облака", каза Никола Леблан, вицепрезидент на EMC за региона EMEA (Европа, Близкия изток и Африка).

Дългосрочното сътрудничество с големи клиенти в Централна и Източна Европа, заедно с техническо ноу-хау на S&T, подкрепено от голям брой EMC сертификации, позволяват на компанията да имплементира съвременни EMC решения, посочи Питър Щурц, член на управителния съвет на базирания в Австрия системен интегратор.

S&T работи с EMC повече от 10 години на 19 пазара. През 2007 г. двете компании отвориха първия EMC Velocity Signature Solution център за региона EМЕА, разположен в Словения. Центърът демонстрира ползите от комбинирането на продукти на ЕМС с решения на S&T.

Коментар