Мобилен блог в българския i-mode

iBlog е уникалният нов сайт в категорията „Чат/Запознанства” на мобилния развлекателен портал i-mode. Чрез него всеки i-mode потребител може да създаде собствен блог (дневник) в който директно от мобилния си телефон да публикува свои мисли, коментари, снимки и видеоклипове, заснети с мобилния телефон. Или пък да коментира в блоговете на други потребители и да общува с тях чрез електронната поща на услугата i-mode.
За удобство, блоговете са разделени в девет тематични категории: музика, изкуство, новини, лични дневници, спорт и т.н., като всеки потребител сам преценява в коя категория  да включи своя блог. До 23 февруари 2007 г. всички i-mode потребители могат да ползват услугите на сайта iBlog безплатно, a след тази дата – срещу месечен абонамент от 2,40 лв., съобщиха от оператора Globul, предоставя услугата i-mode в България. 
Друга новост е сайтът “Програмата”, разработен от авторите на най-популярния безплатен културен гайд със същото име. Сайтът предлага подробна и структурирана информация за актуалните филми, програмата на кината, постановки, експозиции, изложения, класическа и съвременна музика. Достъпна е също информация за концерти, партита и събития с обществено значение, както и за заведения в най-големите градове.
С едно натискане на бутон, потребителят може да направи резервация по телефона за заведение или клуб, или да избере място за забавление. „Програмата” е в категорията „Свободно време” и всички услуги и информация в сайта са безплатни.

рубрика: Uncategorized

Коментар