Apple подготвя “нещо голямо” за тази седмица

В края на тази седмица се очаква Apple да пусне нов продукт, за който не се знае все още нищо. Дебютът на необявеното устройство съвпада с 10-годишнината на първия магазин на компанията от Купертино, съобщи BGR.com.

По традиция, всяка година по това време Apple прави анонс или пуска съвършено нов продукт. И сега изглежда хората на Стив Джобс подготвят изненада – в магазините на Apple постъпва оборудване, за което има заповед да не бъде разпечатвано до нощта на събота срещу неделя, твърди източникът.

На 21 май през нощта в търговските обекти на компанията ще останат да работят по 10-15 човека. Те вече са получили указания да закрият прозорците с тъмни щори, за да не могат минаващите отвън да видят какво се случва в магазина.

Служителите на Apple ще подпишат също така документ за неразгласяване на информация и в навечерието на уикенда ще са длъжни да изключат мобилните си телефони.

До средата на събота, служителите ще трябва да си свалят кодирана папка с обем от няколко гигабайта. В нея се съдържа обучаваща информация. На 22 май пък е планирано събрание с персонала в епълските магазини.

Apple чества годишнината на своя първи магазин в четвъртък, 19 май. BGR.com твърди, че разполага с информация от достоверен източник от компанията, че на тази дата Apple планира "нещо голямо".

по темата: „Apple подготвя “нещо голямо” за тази седмица”

добавете коментар...

  1. Анонимен

    Да не е това?
    http://www.reader.bg/useful/item/207.html

Коментар